Frizerski salon v Domžalah je razširitev podjetja ART-PE z januarjem 2013. Frizerstvo ART-PE Domžale je majhen, domač in prijeten frizerski salon, ki se nahaja v pritličju Medgeneracijskega centra Bistrica.

Frizerski salon ima na slabih 20m2, dve delovni mesti in vrhunski masažni umivalnik s Shiatsu masažo hrbtišča ter naslonom za noge.

Uporabljamo profesionalno lasno kozmetiko ARTEGO, v salonu pa lahko kupite tudi krtače za lase Tangle Teezer ter podobne krtače TanTaz in DTangler. Vse odlikuje poseben sistem ščetin, ki poskrbijo za masažo lasišča pri vsakodnevni uporabi, las ne trgajo in ne poškodujejo, primerne so tudi za lasne podaljške. Zaradi kompaktne izdelave iz posebne antistatične  umetne mase so tudi zelo higienske, saj jih lahko operemo pod tekočo vodo ali pa kar v pralnem stroju s perilom.

V ponudbi so tudi profesionalni laki za nohte različnih odtenkov ter parfumi Flert 20 ml, ki jih nudimo po zares ugodni ceni. Parfumi Flert so 20 ml parfumi, katerih vonji imajo navdih v priznanih parfumih najbolj iskanih blagovnih znamk.

NOVO v ponudbi – manikura in trajno UV lakiranje nohtov Shellac.

Delovni čas:

ponedeljek  in torek od 8. – 16. ure
sreda in četrtek od 12. – 20. ure
petek od 10. – 18. ure
nedelja zaprto

Pokličite nas +386 (0) 51 737-232 ali na pišite na salon-domzale@art-pe.si

Ostala ponudba salona na http://www.art-pe.si/domzale/

Preverite kaj vse vam je še na voljo v centru.