Koncept, poslanstvo in vizija

Koncept, poslanstvo in vizija

Uvod, nagovor

Dobrodošli na spletnem mestu  Senior resort MGC Bistrica, Domžale, ki vam ponuja priložnost, da preživite starost v varnem in prijetnem okolju. V objemu narave boste občutili pripadnost skupnosti ter toploto na novo odkritega življenja.

Starost že dolgo ni več sinonim za bolezen, osamljenost ali pomanjkanje, ampak je to življenjsko obdobje, v katerem je vedno več posameznikov aktivnih ter v dobri psihični in fizični kondiciji.

Če iščete zase ali za svojce dobro rešitev za kakovostno preživljanje najlepših let, potem vam MGC Bistrica ponuja nekaj zares dobrih možnosti. Gre za edinstveni preplet koncepta institucionalnega varstva in oskrbovanih stanovanj v enem. Pravzaprav vsebuje štiri sklope, in sicer: institucionalno varstvo, dnevni center, oskrbovana stanovanja ter lokale s ponudbo različnih tržnih storitev.

Kaj sploh pomeni – Senior resort ?

Senior resort predstavlja območje namenjeno starejšim, kjer lahko kar se da varno in brezskrbno in na najlepši možen način preživljajo svoj čas. Območje združuje raznovrstno in zaokroženo ponudbo storitev, namenjeno prvenstveno njim.

Seniort resort MGC Bistrica v Domžalah ponuja raznovrstne storitve na enem mest in je edini, ki ima oskrbovana stanovanja  v  povezavi z domskim delom.  Izvirna prednost MGC je v tem, da lahko v oskrbovanem stanovanju tudi ob poslabšanju zdravstvenega stanja ni potrebna namestitev v domskem delu. Tako zagotovljamo izvajanje vseh  socialnih in zdravstvenih storitev  in ohranjanje individualnosti. S svojim konceptom raznovrstne in zaokrožene ponudbe na enem mestu, s svojo lokacijo v naravi in hkrati blizu vse infrastrukture, z nadstandardno gradnjo in energijsko varčnostjo objekta ponujamo nove, boljše možnosti za kakovostno  preživljanje starosti v Sloveniji in tudi širše.

Za koga

Številni ljudje se obdobja starosti veselijo, saj ga ne doživljajo več z negotovostjo. To je čas, za katerega čutijo, da zanje prinaša nova spoznanja in izzive, tako na osebni kot družbeni ravni. Ne počutijo se stare in s svojimi težavami ne želijo obremenjevati svojih otrok ali sorodnikov, ki običajno živijo drugje in nimajo veliko časa za druženje s svojimi starši, za njihovo nego in skrb. Ti starostniki ne potrebujejo institucionalnega varstva in želijo samostojno poskrbeti za svojo prihodnost.

Medgeneracijski center Bistrica vam ponuja priložnost, da preživite starost v varnem in prijetnem okolju. V objemu narave boste občutili pripadnost skupnosti ter toploto nanovo odkritega življenja.

Nakup oskrbovanega stanovanja je obenem dobra naložba, saj ga lastnik lahko odda v najem dokler ga ne potrebuje sam oz. dokler sam ne izpolnjuje pogojev za bivanje v njem.

Investitor:

IMP, d.d., družba za svetovanje, projektiranje, inženiring in gradnjo,
Dunajska cesta 7
1000 Ljubljana, Slovenija
www.imp.si

Kontaktna oseba: Primož CImerman
Telefon: 386 (0)1 72 97 310
Spletna pošta: primoz.cimerman@mgc-bistrica.si

Spoznajte našo ekipo.