Remeda, Medicinski center

[rev_slider medicinski-center]

Re medica, kar pomeni v latinščini medicinska točka, je zrastla in se razširila v Remedo, medicinski center Domžale d.o.o.

Maja 2013 se je razvila s širitvijo dejavnosti Dermatološko internističnega centra DIC Kecelj d.o.o., ki je deloval v Domžalah od leta 2006. Vodi ga asist. mag. Peter Kecelj, dr. med., specialist internist. Julija 2013 se je dejavnost preselila v sodobni medicinski center v Medgeneracijskem centru Bistrica, Cesta talcev 10 v Domžalah. Namenjen je širokemu krogu bolnikov, saj združuje številne priznane strokovnjake z različnih medicinskih področij:

–    bolezni pljuč,
–    alergijskih bolezni,
–    bolezni srca,
–    kožnih in spolno nalezljivih bolezni bolezni,
–    krčnih žil in kroničnih ran,
–    nevroloških bolezni,
–    revmatoloških bolezni,
–    medicine dela, prometa in športa,
–    laserske medicine,
–    estetske  medicine,
–    plastične kirurgije,
–    ultrazvočnih preiskav različnih organskih sistemov,
–    preventivne razširjene sistematske preglede.

Opravljamo koncesijsko dejavnost s področja kardiologije, pulmologije in alergologije ter samoplačniške storitve.

Izvajajmo tudi razširjene preventivne preglede, kjer skušamo posebno obremenjeni populaciji ljudi na zahtevnih delovnih mestih odkriti dejavnike tveganja ali morebitno začetno bolezen, še preden bi sama opozorila nase in tako izboljšati zdravje in s tem kvaliteto življenja.

Za več informacij lahko obiščete našo internetno stran: www.remeda.si, nam pišete na e-pošto: info@remeda.si ali pokličete na telefon: 08 20 55 436 med 7. in 19. uro od ponedeljka do četrtka in med 7. in 15. uro vsak petek.

Spoznajte tudi ostalo ponudbo, ki se nahaja v pritličju MGC Bistrica.