Oskrbovana stanovanja

[rev_slider oskrbovana-stanovanja]

Z bivanjem v oskrbovanih stanovanjih starejši ohranjajo svojo individualnost, intimnost in način življenja, ki so ga bili doslej vajeni v svojem domačem okolju. Hkrati pa imajo varnost. V oskrbovanem stanovanju imajo lastno gospodinjstvo, počutijo se svobodne in neodvisne, zato lahko kakovostno preživljajo tretje življenjsko obdobje. Uporabnikom v oskrbovanih stanovanjih MGC Bistrica je zagotovljena tudi možnost uporabe celodnevne pomoči s preprostim pritiskom na gumb. Storitev »klic v sili« vseh 24 ur na dan izvaja osebje iz institucionalnega varstva v domu. Občutek, da nisi sam in da lahko računaš na pomoč, če jo boš potreboval, je izjemnega pomena.

Morda še pravno obvestilo: oskrbovano stanovanje lahko kupi vsaka pravna ali fizična oseba, ki izpolnjuje pogoje za nakup nepremičnine v Republiki Sloveniji. Vsa prodana stanovanja so trajna last kupcev oziroma njihovih pravnih naslednikov. V oskrbovanem stanovanju lahko biva oseba, ki je slovenski državljan in je starejša od 65 let oziroma manj, če zaradi psihofizičnih lastnosti ni v celoti sposobna za samostojno življenje brez pomoči druge osebe.

 

Za več informacij lahko pokličete kontaktno osebo:

BeNeP, Poslovanje z nepremičninami, Benita Kovič s.p.
Stara cesta 6
1230 Domžale
Kontaktna oseba: Benita Kovič
Telefon: +386 (0)31 647 333
Spletna pošta: info.benep@gmail.com

 

Oglejte si cenik stanovanj in katera so še na voljo.

[tagline_box link=”http://mgc-bistrica.si/kontakt/” button=”Več informacij” title=”Za več informacij izpolnite KONTAKTNI OBRAZEC” description=””][/tagline_box]