Senior resort

Kaj sploh pomeni – Senior resort ?

 

Senior resort predstavlja območje namenjeno starejšim, kjer lahko kar se da varno in brezskrbno in na najlepši možen način preživljajo svoj čas. Območje združuje raznovrstno in zaokroženo ponudbo storitev, namenjeno prvenstveno njim.

Seniort resort MGC Bistrica v Domžalah ponuja raznovrstne storitve na enem mest in je edini, ki ima oskrbovana stanovanja  v  povezavi z domskim delom.  Izvirna prednost MGC je v tem, da lahko v oskrbovanem stanovanju tudi ob poslabšanju zdravstvenega stanja ni potrebna namestitev v domskem delu. Tako zagotovljamo izvajanje vseh  socialnih in zdravstvenih storitev  in ohranjanje individualnosti. S svojim konceptom raznovrstne in zaokrožene ponudbe na enem mestu, s svojo lokacijo v naravi in hkrati blizu vse infrastrukture, z nadstandardno gradnjo in energijsko varčnostjo objekta ponujamo nove, boljše možnosti za kakovostno  preživljanje starosti v Sloveniji in tudi širše.

 

Za koga?

 

Številni ljudje se obdobja starosti veselijo, saj ga ne doživljajo več z gotovostjo. To je čas, za katerega čutijo, da zanje prinaša nova spoznanja in izzive, tako na osebni kot družbeni ravni. Ne počutijo se stare in s svojimi težavami ne želijo obremenjevati svojih otrok ali sorodnikov, ki običajno živijo drugje in nimajo veliko časa za druženje s svojimi starši, za njihovo nego in skrb. Ti starostniki ne potrebujejo institucionalnega varstva in želijo samostojno poskrbeti za svojo prihodnost.

Medgeneracijski center Bistrica vam ponuja priložnost, da preživite starost v varnem in prijetnem okolju. V objemu narave boste občutili pripadnost skupnosti ter toploto nanovo odkritega življenja.

Nakup oskrbovanega stanovanja je obenem dobra naložba, saj ga lastnik lahko odda v najem dokler ga ne potrebuje sam oz. dokler sam ne izpolnjuje pogojev za bivanje v njem.

Zaslužite si, da starost preživite na najlepši način!